Borítéktáska a hétköznapokban – 4 öltözködési tipp.

    2022 augusztus 12 Borítéktáska a hétköznapokban – 4 öltözködési tipp.

    A borítéktáska elválaszthatatlan társa az elegáns öltözéknek, fontos alkalmakkor. A divatban és az életben azonban érdemes megtörni a sémát. Alkoss érdekes kontrasztot a hétköznapi stílushoz viselt borítéktáskával, meglátod, nem fogod megbánni! Lejjebb megtalálod a boritéktáska viselésének 4 divatos módját a hétköznapokban..

    A borítéktáskák időtlen kiegészítők, elegánsak és könnyűek. Akkor miért ne viselhetnéd őket minden nap, hogy stílusos legyél, alkalomtól függetlenül? Kár a gyönyörű borítéktáskáért, mely a gardróbban hever, különleges alkalomra várva, ami általában nem minden héten adódik.

    A borítéktáska nem ok nélkül olyan gyakori választás különleges alkalmakra. Általában kicsi és könnyű, nem terheli túl a gerincet, viszont könnyedén elfér benne minden szükséges sapróság, mint például telefon, kulcs, pénztárca, zsebkendő vagy valamelyik kedvenc kozmetikum. A kis méret, amely elegendő egy esküvőhöz vagy bulihoz, ugyanúgy egy sétához és vásárláshoz is alkalmas lesz.

    Tekintsd meg kollekciónk összes borítéktáskáját.

    Kétségeid vannak abban, hogy jó ötlet-e a borítéktáska viselése? Tudjuk, mennyire kényelmes a kész megoldások használata, ezért tanácsoljuk a kövezkező 4 módszert, amivel hozzáillesztheted borítéktáskáidat mindennapi öltözékeidhez.

    1. módszer – borítéktáska a ”tetőtől-talpig farmerben” megjelenéshez

    Ez a legmerészebb ajánlat a listánkon. Ha divatos kísérletezésre vágysz, akkor a 100%-ban hétköznapi farmer és az elegáns borítéktáska kombinációja tökéletes választás lesz. Főleg, ha egy tetőtől-talpig farmer összképet választasz, például egy western stílusú farmerdzsekit farmernadrággal vagy szoknyával. Meglepő módon, néha a leginkább össze nem illő darabok néznek ki a legjobban– és ez így van rendjén.

    2. módszer – borítéktáska félig elegáns öltözékhez

    Itt az ideje egy csendesebb, de nem kevésbé stílusos ajánlatnak. Szereted a félig formális stílust a hétköznapokban? Például fényes inget elegáns nadrággal? Egy láncos borítéktáska tökéletes kiegészítője lesz az ilyen ruhadaraboknak. Választhatod például az ökobőrből készült, krokodilbőr textúráju kistáskát, fekete színben. Ez a szett tökéletesen illeszkedik üzleti találkozókhoz vagy más alkalmakhoz, mikor szeretnéd, hogy megjelenésed egyszerre legyen elegáns és hétköznapi.

    3. módszer – borítéktáska hétköznapi stílusú női ruhákhoz

    Előfordul, hogy kedvenc hétköznapi ruhádat annyiszor felvetted már, hogy a változatosság érdekében keresed a módját, hogyan adj új karaktert neki. A megoldás egy elegáns borítéktáska. Annál nagyobb a hatás, minél lazább a ruha (elvégre a borítéktáska és a formális ruha nyilvánvaló páros, amelyre itt nem vagyunk kíváncsiak). Használd az elegáns borítéktáskát hétköznapi kistáska helyett, amit magaddal viszel sétára vagy moziba.

    4. módszer – borítéktáska pólóhoz

    Egy elegáns borítéktáska kiválóan alkalmas a sportruházat egyedi kiegészítőjeként is. Viselhető például pólóval, rövidnadrággal és tornacipővel. Ne félj feldobni stílusodat – ez a kombináció mind a kistáska, mind az öltözéked többi részének hasznára válik. Egy elegáns borítéktáska még a leghétköznapibb ruhákat is kiemeli.


    További inspirációért nézd meg Instagram oldalunkat.
    Bezár
    Hasonlítsd össze a termékeket ()