Special travel offer!  Kabinbőröndök 12 610 Ft-tól + további 20% kedvezmény a második és további olcsóbb bőrdöndökre bármely méretben

Special travel offer!  Extra 20% kedvezmény a
  második és további olcsóbb modellekből

WITTCHEN logoWITTCHEN logo
A kosaradban a legutóbbi látogatásod után maradtak termékek. Fejezd be a vásárlást mielőtt elfogynak a termékek!
Elérted az ingyenes kiszállítási küszöböt
Tovább a kosárba
Bevasarlo-kosar (0)
<!-- beta_rwd_widget_basket_products_reserved_label -->
Elérted az ingyenes kiszállítási küszöböt
A kosarad üres

Denim Total Look: időtlen klasszikus vagy merész trend?

30. MÁRCIUS 2024 Denim Total Look: nadčasová klasika nebo odvážný trend?

A divat világában, ahol a trendek fénysebességgel haladnak a másik után, a farmer a stílus megingathatatlan alapeleme marad. A 2024-es tavaszi-nyári szezonban a farmer összhatása uralkodik – és ez jó dolog! Ahogy a történelem is mutatja, szinte kísértést érzünk azt mondani, hogy a farmer olyan anyag, amelynek nincs lejárati ideje!

Emlékszel az első farmeredre? Amiről tinédzserként álmodoztál? A farmernek megvan ez a varázslatos ereje, amely mindenki számára vonzó, kortól és életmódtól függetlenül. Az eredetileg munkaruha, ma a divat és a kényelem szimbólumának számító farmer története jól mutatja, hogy milyen szorosan összekapcsolódtunk vele.

Pánské kožené boty

Teljes farmer outfit – 2024 legkifejezőbb stílusa

Hogyan történhetett meg, hogy egy eredetileg munkásokhoz és lázadókhoz kötődő szett feljutott a világ kifutóinak csúcsára és belopta magát a divatszerelmesek szívébe? A teljes farmer outfit trend megjelenése nem véletlen. Visszatérés a gyökerekhez, a kényelmes, stílusos és mindenekelőtt univerzális ruhákhoz. A teljes farmer outfit megjelenés ötlete a kísérletezés vágyából és a stílusunk kifejezővé és karakteressé tételének vágyából fakadt.

Farmer fazonok – hogyan egészítsd ki őket és mivel viseld?

A teljes farmer szett nem csak egy trend, hanem egy módja annak, hogy különféle stílusokat hozz létre, de ugyanazon anyag alapján. Lehetővé teszi a kísérletezést, a farmer különböző árnyalatainak kombinálását és a divattal való játékot. A főszerepben a farmernadrág bizonyítja, hogy a divat egyszerre lehet kényelmes, stílusos és univerzális.

A WITTCHEN kínálatában számos olyan termék szerepel, amelyek erre a slágertrendre adnak választ.

Hogyan lehet kombinálni a farmer szettet, hogy divatos és előkelő legyen? Tanácsot adunk és inspirálunk!

A teljes megjelenés kialakításakor ne felejtsd az egyensúlyt! Hagyd, hogy az egyik elem domináljon, míg a többi támogatja, de nem nyomja el az egészet. A Total looki tökéletes választás azok számára, akik szeretnek kísérletezni a divattal és magabiztosnak érzik magukat stílusukban.

Farmer összeállítás – farmerkabát a főszerepben!

Pánské kožené boty

Női farmerkabát övvel

Ebben a szettben a tavaszi farmerkabát játssza a főszerepet. Nemcsak praktikus választás a változó tavaszi időjáráshoz, hanem divatnyilatkozat is. Klasszikus, hosszú szabása a derekát hangsúlyozó övvel ötvözi a funkcionalitást és az eleganciát. Kötetlen üzleti találkozókhoz, valamint hétvégi kirándulásokhoz kötelező darab, ahol a szabadság és a városi elegancia találkozik.

Ennek a szettnek a másik gyöngyszeme a farmercsizma , amely dinamikát és bátorságot ad a megjelenéshez. Illetve, lehetetlen nem beszélni a farmertáskáról , ami olyan, mint a cseresznye a tortán ezen a farmer összeállításon. A táska praktikus, de egyben karakteres is. Kifejező elemként használható, amely befolyásolja az általános stílust.

Amikor a farmer tetőtől talpig uralkodik... A farmer mesteri kombinálásának művészete.

Pánské kožené boty

Női oversize farmer dzseki

Következő szettünk egy ötlet, hogy a farmer hogyan válhat kifinomulttá, miközben megtartja hétköznapi és kötetlen jellegét.

A farmer dzseki , a városi nemtörődömség szimbóluma, a főszereplő ebben a divattörténetben. Túlméretezett szabása szabadságot ad és egyben erős képet alkot. A csizma a stílus esszenciája – meghosszabbítja a sziluettet és egyúttal váratlan eleganciát hoz ebbe a megjelenésbe. Megadják a stílus alaphangját, átalakítva a hétköznapi szettet olyanná, amely sikeresen viselhető egy esti kiruccanáshoz vagy egy divatos kávézóban való találkozáshoz.

Ha teljes farmer szettet hozol létre, ne felejtsd a textúrák és árnyalatok játékát. Itt a sötétebb árnyalat tökéletes kontrasztot ad a finomabb csizmákkal. Ez a színharmónia a kulcsa egy koherens szett létrehozásának, amely vonzza a tekintetet és hangsúlyozza az egyéniséget.

Casual denim vibes – a város stílusos visszhangja!

Pánské kožené boty

Női oversize farmer dzseki

Ha azt vesszük, hogy ez a szett egy dal, akkor a farmerdzseki olyan, mint egy alapdallam, amely ritmust ad az egész öltözéknek. Az egyedi szabás és a finom koptatások karaktert adnak, univerzalitása pedig tökéletessé teszi bármilyen városi helyzethez. Ez tökéletes választás azoknak a nőknek, akik fontosnak tartják a kényelmet és a stílust, miközben folyamatosan mozognak. A farmer tornacipők olyanok, mint egy dinamikus dobütés, mozgásba hozzák az egész összeállítást. Sportos eleganciájuk tökéletesen harmonizál a farmer szett többi részével, ötvözi a kényelmet a lezser stílussal. A hátizsákot sem lehet kihagyni. Ő az a kiegészítő, aki megadja ennek az egész divatszimfóniának az alaphangját. A dombornyomott WITTCHEN monogrammal és az olyan elegáns részletekkel, mint az aranyszínű lánc, nemcsak praktikus, hanem feltűnő elemmé válik, amely magával ragadja a tekintetet.

A farmer a maga teljes potenciáljában!

A teljes farmer szett divatirányzat lehetővé teszi számunkra, hogy teljes mértékben kihasználjuk a farmerben rejlő lehetőségeket. Függetlenül attól, hogy finom monokróm kombinációkat vagy merész farmer összeállításokat választunk, a farmer soha nem fog csalódást okozni. A WITTCHEN termékek széles választékának köszönhetően különböző textúrákkal és árnyalatú farmerekkel kísérletezhetsz, olyan összeállításokat alkotva, amelyek tükrözik egyéni stílusod.

A farmer teljes szett teret ad a divattal való játékhoz. Ne feledd, a divat arra való, hogy élvezd, a főszerepben játszó farmer pedig azt bizonyítja, hogy egyszerre lehetsz kényelmesen stílusos és univerzális.

További információk a tavaszi és nyári trendekről Facebook és Instagram oldalunkon találhatók.