Everyday Paradise: Nézd meg az új WITTCHEN 2023-as tavaszi-nyári kollekciót!

    2023 április 17. Everyday Paradise: Nézd meg az új WITTCHEN 2023-as tavaszi-nyári kollekciót”

    Itt van - az új WITTCHEN 2023-as tavaszi-nyári kollekció! Ebben a szezonban a Kanári-szigetekre kalauzolunk el. Nap, pálmafák, kék égbolt és a pozitív vibráció ereje - egyszerűen... a mindennapi paradicsom!

    A trópusok hamarosan igazán forróvá válnak - csillogásból, intenzív színekből és merész mintákból nem lesz hiány. A vad, zabolátlan természet szerelmesei is találnak maguknak valót. Tüzes és laza - bőven van miből válogatni!

    WITTCHEN 2023 tavasz-nyár: A színek robbanása

    Energikus narancsok, lédús zöldek vagy talán a rózsaszín édes árnyalatai? Nem kell többé választania - az új WITTCHEN kollekció igazi színrobbanást hirdet! A szezon legdivatosabb színei meghódították táskáinkat, cipőinket és utazótáskáinkat. És ez még nem minden - az Everyday Paradise finomabb, pasztellszínekben pompázó modelleket is tartalmaz. Viselheti őket szettben (a colour blocking a menő!), vagy kombinálhatja őket fehér kiegészítőkkel, amelyek gyönyörűen kiemelik a nyaralási barnaságot. Bármelyik mellett is döntesz - mindegyik stílus az öltözéked erőssége lesz.

    Újra Y2K

    WITTCHEN 2023 tavasz-nyár: Vissza a természethez

    A nyugodtabb ritmusokat kedveli? Jó neked - az Everyday Paradise kollekció is a természetből meríti az ihlet erejét, de... merészebb formában. Állati motívumok, rojtok és virágok jelennek meg számos méretben és formában a női kabátokon, táskákon és hátizsákokon, valamint a pénztárcákon és apró bőrárukon. A cipőkön is megtalálhatók a vadállati utalások - lordjaink, flip-flopjaink és platformszandáljaink segítségével magabiztosan léphetsz bele a nyári szezonba!

    Újra Y2K

    WITTCHEN 2023 tavasz-nyár: A csillogás

    A színek, minták és minták keverése a szezon slágere, de milyen lenne az ünnepi hangulat... csillogás nélkül! A 2023-as tavaszi-nyári szezonban a csillogás a divat: fémes láncok, csatok és ékszerdíszek csillognak a női cipőkön, kuplungtáskákon és öveken. És ez nem csak estére való - napközben is viselheted őket és... ragyoghatsz!

    Újra Y2K

    A WITTCHEN Everyday Paradise kollekciója friss és izgalmas, tele van látványos újdonságokkal, de nem nélkülözi az elmúlt évek szentimentalizmusát sem. Egyszerűen fogalmazva - rengeteg teret kínál a divatnak.

    Látogasson el a WITTCHEN webáruházba vagy a cég egyik bemutatótermébe, és ismerje meg a szezon legdivatosabb trendjeit. Készítsen stílusos képeslapot a nyaralásról!

    Szeretne többet megtudni? Akkor menj fel a Pinterest oldalunkra, és nézd meg, mi van a divatajánlóban!


    Bezár
    Hasonlítsd össze a termékeket ()