Milyenek is a bagett táskák? 5 érdekes bagett táska

    Minden visszatér a divatba – a 90-es és 2000-es évek fordulójának stílusa is. Újra divatosak a színes, széles szárú farmerek, műanyag napszemüvegek és a bagettnek nevezett táskák is. Érdekel, mik azok a bagett táskák és érdemes-e beépíteni a stílusodba? Bemutatjuk az idei szezon 5 legérdekesebb bagett táskáját!

    Mi az a bagett táska?

    A bagett táska egy kis táska, hosszúkás alakú és rövid pánttal, amelyet vállon kell viselni vagy kézben kell hordani. Lehet téglalap vagy csónak alakú. Tökéletesen illeszkedik a vállra. Ideális ajánlat egy sétához vagy egy találkozóhoz, különösen akkor, ha távmunkában dolgozik és nem kell nagy bevásárlótáskát viselnie a munkához.

    A bagett táska alapvető szabása egyszerű, de sokféle stílusban és színben megtalálható, nyomatokkal és díszekkel.

    Miért hívják így ezt a táskát?

    A „baguette” név – angolul „baguette” – a „bag” szón alapuló szavak játéka. Ezt a kézitáskamodellt az 1990-es évek végén hozta létre a Fendi, és a Sex és New York főszereplője, Carrie Bradshaw tette népszerűvé (ha még nem láttad azt a jelenetet, hogy ez a modell a "baguette"-nek köszönheti a nevét, nézd meg ezt videót a YouTube-on). Részben a Sex és New York-nak, részben - az aranyos megjelenésnek köszönhetően a kézitáska gyorsan kultikussá vált. Különböző stílusú kézitáskák jelennek meg és tűnnek el a divathorizonton, de a bagett klasszikus. És a közelmúltban még népszerűvé is vált.

    Baguette táska – találjon magának modellt!

    Érdeklődsz, hogy érdemes-e egy bagettet beiktatni a ruhatáradba? Egy bagett táska a kiviteltől függően teljesen megváltoztathatja a karakterét, így biztosan talál magának modellt. Tekintse meg a 6 kézitáskát ebben a divatos szabásban, és válassza ki az Önnek tetszőt.

    1. Klasszikusan elegáns

    Barna bagett táska láncon, krokodil dombornyomással, a barna stílusos árnyalatában, amelyet méltán az új feketeként emlegetnek. Egy ilyen kézitáska jól passzol egy nagyméretű blézerhez és mokaszinokhoz.

    Női bagett lánccal

    2. Sport változatban foltvarrással

    Párosítsd steppelt kabáttal vagy elegáns kabáttal – ez a fényes kézitáska sokoldalúságával lep meg.

    Fényes steppelt bagett táska

    3. Egyszerű oldalzsebes

    Minimalista stílusú bézs bagett, kontrasztban a kétféle láncból készült övvel. Van egy húga is: egy kis felcsatolható táska az apróságoknak.

    Baguette kézitáska egy láncon

    4. Gyöngyös és fényes

    Egy divatos kézitáska, amely senkit sem hagy közömbösen. A türkiz bársony és az átméretezett gyöngyök a leghétköznapibb helyzeteket is megvilágítják.

    Bagett táska műgyöngyökkel

    5. Műanyag lánccal

    Egy kis elegancia, egy kis hanyagság... ennek a bagett táskának nemcsak divatos formája van, hanem egy másik trendet is magában foglal: a ráncolást. A műanyag lánc pedig kellemes csilingelést ad, ha séta közben viseled.

    Bagett kézitáska műanyag lánccal

    Ha pedig másfajta, nagyobb táskákat keresne, nézze meg oldaltáskáinkat és shopper táskáinkat.


    Bezár
    Hasonlítsd össze a termékeket ()