Üdvözöld a tavaszt!

    2023 április 17. Everyday Paradise: Nézd meg az új WITTCHEN 2023-as tavaszi-nyári kollekciót”

    Változás, változás, változás... A tavasz arra ösztönöz minket, hogy új kihívásokat vállaljunk. És nem csak szakmailag, hanem... a ruhatárban is. Mielőtt azonban bevásárolni indulnánk, gondoljuk végig, mi lesz trendi a következő szezonban.

    Milyen kiegészítők vannak jelenleg divatban? Mely trendekbe érdemes beruházni? A WITTCHEN Everyday Paradise kollekciója minden divatkérdésre választ ad! Tekintsd meg legújabb javaslatainkat, és vigyél egy kis frissességet a stílusodba. Elvégre a tavaszt nagy durranással kell köszönteni!

    Virágos shopper táska - a természet a legszebb formájában

    "Virágok? Tavaszra? Micsoda áttörés!" Ne hallgass Mirandára - a divatszerkesztőségek vezetői tévedhetnek. Főleg, ha nem tudják, hogyan kell átírni a régi trendeket. Nekünk könnyű, amit az Everyday Paradise kollekció tervei is bizonyítanak. Az ördög is változtat a Prada öltözködésen, ha meglátja, milyen fantasztikus táskákat állítottunk össze ebben a szezonban! Színes, változatos és naaaagyon trendi. A tüzes vörösnek vonzó ereje van, de a virágok azok, amelyek az ébredő természet igazi hangulatát ragadják meg. Nézd meg a függőleges csíkos shopper táskát - ez a modell már messziről árasztja a pozitív energiát! Ráadásul rendkívül praktikus is - a shopper táska olyan tágas, hogy könnyedén elfér benne minden, amit egész nap magaddal szeretnél vinni. Viselheted a kedvenc farmeroddal vagy egy testre szabott ruhával - minden szettben fenomenálisan mutat.

    A tavasz üdvözlése új cipőkkel - állati motívumokkal díszített tornacipőkkel

    Vannak balerináink, tűsarkúink és színes mokaszinjaink. Mind gyönyörű és kiváló minőségű anyagokból készült, de mindezek lényegtelenné válnak, amikor egy új női tornacipő jelenik meg a láthatáron! Különösen azok, amelyeket állatmotívummal díszítettek. A növény- és állatvilág merész formában kel életre, ezért színes sarokbetéttel és vaskos talppal egészítjük ki a szettet. Nyomatok, struktúrák és színek keveréke - a WITTCHEN tavaszköszöntője divatkísérletekre ösztönöz. Engedd szabadjára a fantáziádat, és játssz a kontrasztokkal a végletekig!

    Bőrdzseki - időtlen stílus egy új megjelenésben

    Azt már tudjuk, hogy a 2023-as tavaszi-nyári szezonban a sokszínűség a jelszó, így a ruhatárunkban semleges színű, klasszikus kiegészítőknek is helyet kell kapniuk. És mivel az ördög a részletekben rejlik, a vállon varrással ellátott bőrdzsekinek helyet kell kapnia a tavaszi slágerlistán. Itt egyszerű szabások, kifinomult részletek és kiváló minőségű anyagok - minden, ami a kortárs felsőruházatot jellemeznie kell. Ha nem tudod, mit vegyél fel, a világos bézs modell minden divatválságból megment. Hiszen a hagyományos megoldások bárhol, bármikor működnek!

    Színek, állatmotívumok és dekoratív részletek - a szezon legdivatosabb kiegészítői a kreativitás igazi színfoltjai. A formákkal, textúrákkal és mintákkal való játékkal kitűnhetsz a tömegből, még akkor is, ha csak egy egyszerű fehér pólót és a kedvenc farmerodat választod. És mi az, neked már megvan a kedvenced a következő hónapokra? Nem számít, hogy mit választasz - a WITTCHEN kiegészítői minden öltözethez a hab a tortán.

    A tavaszi őrület a közösségi médiánkon is vár: Instagram, Facebook és TikTok.


    Bezár
    Hasonlítsd össze a termékeket ()