Wittchen új őszi/téli kollekció 2021-2022: City vibes

    2021 szeptember 20

    Íme: az új WITTCHEN kollekció a CITY VIBES zászlója alatt. Ebben a szezonban városi megjelenést és erős, modern szabásokat kínálunk. Itt az ideje, hogy rátalálj a 2021/22-es őszi-téli kollekcióra!

    A 2021/2022-es őszi-téli szezon legújabb WITTCHEN kollekciója a CITY VIBES nevet viseli és egy soha nem alvó nagyváros szédítő élettempója ihlette. Hagyd hogy magával ragadjon anélkül, hogy hátranéznél.


    WITTCHEN kollekció őszi-téli 2021/22

    Újdonság a Wittchen-nél: Lázadó utca

    A CITY VIBES kollekció újdonságai között találsz a városi élethez passzoló szabásokat: erős cipőtalp, kézitáskák mellett csilingelő láncok, fényes kabátok, fonatok, mikro vagy maxi méretre méretezett táskák. Pasztell színeket helyezünk a gardróbba - ebben a szezonban sok fekete, barna, lila és bordó színt fogsz látni a tevegyapjú színével. A legújabb modellek dizájnjait az utca és a fiatalos lázadás ihlette.


    CITY VIBES

    Klasszikus és alternatív

    2021/22 őszén és telén a népszerű modellek modern megjelenését kínáljuk. Ha monogram, akkor nem csak a kézitáskán, hanem a cipő felső részén is. Ebben a szezonban a tollkabátokból és kabátokból ismert foltvarrás a táskákat is díszíti. Ha pedig alternatívát szeretnél a klasszikus táskák helyett, felvértezheted magad egy övtáskával, vagy akaszthatsz egy mikrotáskát a nyakadba.

    Az új WITTCHEN x Berlin kollekció

    Gyűjtemény egyéniségeknek

    A WITTCHEN nők és férfiak egyéniségek, akik nem próbálnak meg senkinek sem tetszeni vagy megfelelni. Azt választják, ami az életstílusuknak megfelel, és mindenekelőtt a választás szabadságát értékelik. Ezért sok terméknek több funkciója is van: az övtáska válltáskává, a levehető kulcstartó pedig praktikus tartóvá válik. Minden egyéniség megtalálja az igényeinek tökéletesen megfelelő terméket: legyen szó cipőről vagy ruházatról, bőröndökről, vagy végül táskákról vagy kiegészítőkről.

    WITTCHEN ősz-tél 2021/22

    Őszi újdonságok – próbáld ki most!

    Nézd meg az online áruházat vagy kedvenc WITTCHEN szalonunkat most a CITY VIBES kollekció új termékeiért. Például figyelj a rövid ökobundára, a lakkozott táskákra, a bakancsokra vagy a selyemsálakra. Ne feledd azonban, hogy az új termékek fokozatosan jelennek meg a boltokban. Ezért is érdemes rendszeresen ellátogatni hozzánk, hogy ne maradj le semmiről.


    Bezár
    Hasonlítsd össze a termékeket ()